today! ;)

heej allihopa idag har jag inte gjort så mycket faktist men ska göra något vi ska ska på Tamars fest ska bli kul men bilder får ni efter festen. Vet att det blev en kort uppdatering men orkar inte skriva mer.

kram


/Silvia

Godmorgon =)

Heej alla jag har sovmorgon idag så jag kan bogga kort innan jag ska till skolan. Just nu sitter jag och äter frukost och kollar på tv, har också tagit på mig mina kläder ska snart borsta tänderna. Första lektionen som vi ska ha är engelska sen har vi lunch och efter det så tror jag att vi har matte i 2 timmar men det blir kul och jag tror att jag slutar vid 2-3 tiden men då blir det sandi som skriver om hon orkar =)



/Silvia =)


dagen =)

Heej alla, tänkte bara skriva kort om dagen =) 


Idag hade vi först svenska lektion, det var faktist kul vi arbetade typ bara med verb och sånt och allt det där med verb och sånt kan jag =) efter hade vi engelska glosförhör, orden var jättelätta men vi skulle skriva ord av några av dom sen hade vi klasstid vi bara pratade om vad kläder visar om en person OSV......sen var det lunch, vi åt fisk med potatis och efter det hade jag syslöjd och slutade klockan 2 det var ju tidigt men man blir ändå trött om man slutar alla andra dagar vid 3-tiden som jag.

god natt på er! =D

/Silvia =)

....

hallö!

Det är Silvia som ska skriva idag men jag skriver för att hon är så laaat. I bloggen så turas vi om vem som ska skriva, men som ni ser så är det nästan bara jag som gör det. Det är jobbigt att det ska vara så här för i början då vi fixade denna blogg kom vi överens om att den som inte är så upptagen under dan ska skriva. Men så är det inte längre. Om det fortsätter så här länge till så vet jag inte om vi ska ha kvar bloggen. 

Jag kan berätta lite om hur min dag har varit:). Det har inte hänt så mycket, morbror var bjuden på middag och bestämde sig senare för att sova över hos oss. Imorgon vet inte jag vad som händer. Antingen kan det bli plugg på ett bibliotek eller fika som jag skrev tidigare.

Skulle nästan glömma bort att säga att en av mina kusiner fixade den där filmen, flugornas herre (boken jag läser). Jag fick den idag men tror nog att jag ska titta på den imorgon för jag är ganska trött och har inte lust att titta på någon film.

bye<3

/sandi

  


skolan =)

heeeej alla igår så skrev ingen av oss för att vi inte hade någon tid. Idag och de två närmaste dagarna så skriver jag för att min syster har plugg på gång :/

Idag har jag varit på skolan, första lektionen var Svenska det var kul , vi fick massor av beröm av läraren för att vi var så tysta men alla var det pga av att de var trötta, det var ju morgon =). Efter det hade vi engelska det var också kul men det vi bara pratade om var snabbmat. Eter det hade vi lunch , vi fick äta tidigt för att vi skulle ha syslöjd/hemkunskap i andra skolor. Jag fick syslöjd, fett tråkigt! Men hade det bara i 15 minuter eftersom jag skulle till doktorn. Just nu sitter sitter jag och äter jag Coco pops (corn flakes) och kollar på tv.

/Silvia  herrå =)


.

shuu,

Har varit upptagen sen jag kom från skolan. Fixade runt i huset och satte mig senare och pluggade. Ska egentligen läsa men orkar inte nu, innan jag lägger mig ska jag försöka hinna läsa ett kapitel till i boken. Ville göra någonting idag men kände att jag inte skulle hinna för tiden bara rann iväg. Bestämde att jag ska sitta framför datan en liten stund, men den stunden blev 2 timmar. Jag hatar när det blir så där för jag håller aldrig koll på tiden när den bara försvinner:/.

Imorgon blir det redovisning:(. Det värsta jag vet är redovisningar. Jag bara hatar att prata! Som tur så behöver jag inte stå ensam och prata. Om det inte var en gruppredovisning så skulle jag må illa=(. Efter skolan bli det mer plugg plugg och plugg! På helgen måste jag ta det lungt och hitta på något att göra. Jag och en vän pratade igår om att vi inte pratar eller träffas lika ofta. Lite av de är mitt fel för det är jag som aldrig hör av mig. Vi båda kom överens om att vi borde hitta på något tillsammans. Vi får se vad vi kommer överens om att göra på helgen. Kommer såklart skriva vad som händer då.

godnatt!

/sandi

                                   







..

Nu är vi hemma:). Det första jag gjorde när jag gick in var, öppna tv:n,haha. Jag sitter och äter nu innan jag ska lägga mig. Jag är inte trött, men måste försöka sova snart så jag inte får huvudväk när jag vaknar på morgonen. Skulle skriva innan vad vi gjorde hos morbror de två sista timmarna, men hann inte. Vi satt allihop och tittade på en gammal videokasset med gammla minnen. Det var faktiskt jättekul att titta på den för vi kunde inte sluta skratta när vi tittade på oss själva. Att tiden går så fort och att man förändras så mycket kan jag inte fatta.

Om jag har läxor och sysslor att göra hemma så är det inte säkert att jag kan blogga, så ni vet om det;)

Godnatt!<3
/sandi
                                                             gulleplutten,susan

                                           


....

Nu ska vi åka hem, hinner inte skriva just nu. Jag fortsätter när jag kommer hem.

/sandi


...

Hejsan allihop!

Vi är just nu hos morbror på Norsborg. Vi har det kul eftersom vi inte har varit här på jättelänge. Det har inte hänt mycket tidigare. Sitter just och tittar på min kusins underbara dotter. Kan inte sluta skratta när jag tittar på detta videoklipp =D. Ni måste bara se den!

När jag har tittat klart ska jag sitta och läsa lite i boken som jag tog med. Orkar egentligen inte läsa men måste komma igång för efter några veckor har jag prov om den boken. Kusin ska försöka fixa filmen till mig. Alla säger att boken är bättre men vill fortfarande se den på film med för då fastnar den lättare.

/sandi



.....

Haluu,

Jag hade inte tid att blogga idag för hade mycket att göra. Tyvär så åkte vi inte till Norsborg och gjorde inget annat heller för mamma var jättetrött och mådde inte så bra. Får hoppas att det blir något imorgon. Under dagen städade jag och Silvia. Vi fick också hjälpa till med maten. Senare satte vi på en film som vi oftast gör, hehe. Föresten har ni läst nyheten på aftonbladet som handlar om ett djur som ser ut som en människa? Shiit när jag såg saken blev jag verkligen äcklad! Vet inte vad det var för något men den såg iaf inte normal ut, usch!

Nu ska jag upp och lägga mig, god natt!

/sandi



                                               



 


.

Godmorgon, =)

Vaknade nyss! sitter på sängen med laptopen framför mig. Jag och Silvia pratar samtidigt som jag skriver. När har jag skrivit klart ska vi ner och fixa frukost. :) vet att det är sent och att det är lunchtid, men det blir så när man vaknar vid den tiden. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. kanske sitta hemma eller åka till våra släktingar i Norsborg. Får berätta senare vad vi ska göra. :)

vad ska ni hitta på idag?

puss<3


/sandi

....

Någon som tittar på let's dance? Jag gör de iaf. Den är jättebra! Egentligen så tittar jag bara på programet för att Rabih och Elin är med. Tycker inte Rabih sjunger eller dansar bra. Det enda jag tycker med honom är  hans utseende. Som tur så åkte ingen av de ut för det skulle bli det så skulle inte jag fortsätta att titta på let's dance.

Snart ska vi sätta på någon film och lägga fram lite godsaker. Mysigt vah? :)

Här bjuder jag på två bilder. :P





skriver inget mer senare så säger redan nu God natt! <3

puss<3


/sandi


...

Här är bilder på mig och silvia. Har andra bilder på släkten men de flesta är raderade så lägger bara bilder på oss  dessa två bilder. Så här såg vi ut, för vi hade 70- tals tema. Alla var utklädda till allt möjligt. Det var jättekul och något som vi aldrig har gjort förut. Jag hade på mig en prickig kort klänning och mormors gammla kavaj som jag älskar:D. 







                 

Blev ingen film idag

Jag är hemma just nu för det blev ändrade planer. Fick veta på morgonen då jag var på skolan att min vän skulle få besök av sina släktingar. Jag tyckte att det var tråkigt att det blev så men ändå okej för vi kan göra när vi vill nån annan dag. Som jag skrev tidigare så skulle jag ha hälsosamtal med skolsköterskan. Det gick faktiskt jättebra, men fick höra två chockande nyheter. Den första var om min längd. Sjuksköterskan sa att jag har stannat i längden. Haha trodde jag skulle växa åtminstonde 3 cm tills jag blev 18 ( är 16). Jag fick också veta att jag hade gått ner i vikt av någon konstig anledning. Jag äter som vanligt och så men vet ej varför jag har gått ner :/. Efter hälsosamtalet gick jag till bildsalen för att göra klart bild uppgifterna. Det känns skönt att inte ha något kvar att göra. Det var de enda jag gjorde på skolan och senare åkte jag hem. Blev klar med diskberget för en stund sen och just nu ska jag titta på tv. Vill lägga upp bilder men orkar för det tar tid tack vare den tröga datan;(. Får se lite senare om jag orkar lägga upp några.

puss<3

/sandi




trÖtt!

kom från skolan för en timma sen. Kom precis på att blogga just nu. Igår skrev ingen av oss eftersom vi var upptagna med läxor. Jag är jättetrött, orkar inte göra någonting förutom att sitta o kolla på tv. Jag har inte vänjt mig än med tiderna. Det kan ta några dagar tills jag göra det. Snart ska jag börja läsa en bok som heter flugornas herre. Har bara lite tid för att läsa ut boken och skriva en uppsats om den. Därför är det viktigt och mindre stressande för mig om jag börjar läsa redan idag  1-2 kapitlar.

Imorgon är det en resursdag i skolan. Man måste till skolan om man har missat eller inte klarat sina prov. Jag har inget av det. Men ska ändå till skolan för ett hälsosamtal och för att jag ska göra klart mina bild uppgifter som jag inte har hunnit göra klart tidigare. Efter skolan ska ner till stan med två komisar för att köpa snacks och hyra en eller två filmer som vi ska kolla på hem hos en av tjejerna. Jag har skrivit vad jag ska göra imorgon för jag kanske kommer sent hem. Men om jag inte gör det så ska jag blogga om hur jag hade det och kanske lägga upp några julbilder som jag skulle göra tidigare:).

Bye<3

/sandi  






............

heiieii,

Idag började jag på skolan igen. Ni kan förstå hur jobbigt det är att vakna halv sju när jag har sovit o vaknat sent under lovet. Det gick bra att vakna men jag var liksom helt slut då jag kom hem. Måste verkligen börja sova tidigt så jag orkar mer under dan. Det kändes lite konstigt att komma tillbaka till skolan igen. Var bara kul att träffa kompisarna där men saknat skolan, det har jag inte gjort :). Just nu ska jag sitta och plugga lite grann innan halv tio för då börjar "hovsjöbrinner" på svt2.


/sandi


.......................

hallöö,

Vi skriver inte lika ofta längre för att det ee inte mycket som har hänt de senaste dagarna. Men ska försöka uppdatera lite oftare fast vi börjat skolan och kommer ha massa läxor:)

Idag var jag nere på stan och tog en fika med tre underbara vänner. Vi valde o ta en fika på Cafe' tratten (vet inte hur de stavas) Det var faktiskt mysigt att sitta där för allt var så gammalt, pratade om allt möjligt och hade det jättetrevligt! senare gick vi runt i stan för att kolla lite runt på saker. Jag hittade ett par hjärt örhängen från Ur & penn som jag verkligen fastnade för då jag så dem. När vi vart klara så gick vi tillsammans ner till centralen där jag tog min buss hem. 

Det första jag gjorde när jag kom hem var äta för jag var vrålhungrig, hade bara ätit en bulle under hela dan fram till kl 6. Senare drog jag o silvi till min kusin lucia för att fixa bloggen som ni ser här. Det tog två timmar tills vi skulle bestämma hur den skulle se ut. Jag och silvi har olika smaker så vi hade lite svårt att komma överens. Jag tror min kusin ågrade sig lite där i slutet att hon erbjöd sig och fixa bloggen hahah. Men det funkade tillsist och vi får se hur länge vi har kvar den tills vi gör om den igen nån dag. På vägen tillbaka dog vi verkligen. Om ni såg våra näsor så skulle ni asgarva för de var inte bara röda utan tjocka och såg ut att explodera och jag menar det verkligen haha! 

kommentera gärna vad ni tycker om bloggen?  

/sandi




                            Vet inte vad jag gjorde med munnen där =P



          








 


film

heeeej alla just nu sitter jag med familjen och kollar på film som vi nästan gör varje kväll =) Filmen heter desperate hours, den är sådär inte en av de bästa jag har sett. För en liten stund sen grillade vi och då åt jag 2 portioner och efter den kunde jag inte få i mig någonting, hade så ont i magen men nu är det bättre. Imorgon ska vi till min morbror. Jag har saknat min lilla kusin så mycket fast det inte var länge sen jag såg henne , hon heter Susannoch är så himmla söööööt som sin syster Gabriella. Ee så himmla trött ska snart sova altså om en timma =) hahha.
 

god natt <3


            Det här är min lilla Susann




                           lika söt som sin storsyster
  

bilder

Heeej alla,som jag skrev förrigår så skulle jag slänga in några bilder från ny år men tyvärr så lägger jag inga för att min kusin ska snart göra om vår blogg. När hon har gjort den så slänger jag in massa bilder.


/Silvia


bye bye!!


GOTT NYTT ÅR!!!

Heeej allihopa! Hur har er nyår varit min har varit superbra.Det var det roligaste året. Alla klädde ut sig i 70-tals stil, jag såg skit ful ut men flesta såg faktist fina ut. Hela släkten dansade och hade det jättekul och vi åt många goda maträtter som kalkon,dolma,hummus,kyckling m.m. Och mitt nyårslöfte är att bara äta godis en gång i veckan, annars brukar jag äta godis varje dag. Just nu är jag hemma hos min morbror,vi åt precis fisk med potatis och nu sitter jag och kollar på när de spelar poker.  


Jag kanske lägger upp lite bilder senare eller imorrn :) herrå


/Silvia

RSS 2.0