godmorgon

Igår var jag upptagen hela dagen. Först vaknade jag och hjälpte till lite att städa och sånt sen klockan typ 15.30 var jag hemma hos Dani för att hon fyllde åt och det var suuperkuul. Först åt vi tacos och det var skiit gott sen satte vi oss i vardagsrummet och tog lite bilder på varandra och lekte lite med danis systers hund, Zion asså den är verkligen skiit sööt och vi åt massor med godis och annat gott =) Sen körde vi sång leken, asså jag kallar den så men orkar inte förklara hur den går till men det var kul aa och sen skulle jag åka hem men vi åkte till några som vi känner och där var det också kul och vi kom hem runt 1 tiden och då åt jag och sen sov =)

Men aja skriver ett inlägg senare under dagen herrå =)

//Silvia

fest soon!

Det blir fest hos dani om 2 dagar kommer bli så kul, längtar! 

Grattis sötnos i förskott! <3

Ska fortsätta plugga nu har tagit paus i ungerfär en timme heheh men aja skriver något imorrn kanske herrå och godnatt! =)

fest soon!

Det blir fest hos dani om 2 dagar kommer bli så kul, längtar! 

Grattis sötnos i förskott! <3

Ska fortsätta plugga nu har tagit paus i ungerfär en timme heheh men aja skriver något imorrn kanske herrå och godnatt! =)

trött!

heejjj idag var det en kort skoldag. Först så hade vi sovmorgon till 10.50 och första lektionen var engelska och vi fick tillbaka vårt prov som vi gjorde och jag fick G, hhaah ee fett nöjd =) och efter det hade vi skidskor och där åt vi korv men det var innnte gott! Och klockan 13.30 så slutade vi. Men aja asså ska börja plugga snart för att vi har prov på svenska imorrm ee fett nervös! Skriver kanske ett inlägg senare herrå! =D

/Silvia


tyvärr!

hejsan! Idag blev det inte skola för att kände mig fortfarande sjuk =( Men hoppas det blir skola imorrn =)

Aja vad ska ni hitta på idag? Jag vill hem till min kusin men vet inte om det går men aja får se annars kan hon komma =)

//Silvia

en bild på hennes lilla sötaste dotter! <3 <3


school tomorrow!

hejsan alla imorgon blir det skolan, asså är fortfarande lite förkyld och har ont i halsen men det var värre på morgonen. Altså vi har spanska prov imorrn så det är en viktig dag men aja ska ska sätta på någon film sen sova godnatt! =)

//Silvia =)

sjuk =(

Hejsan alla bloggläsare just nu ligger jag på soffan, asså ee sjuk så jag kunde inte åka till skolan =( Men imorrn så hoppas jag att jag blir bättre och åker till skolan =) men aja ska äta något snart. Skriver ett inlägg kanske lite senare om dagen ha d bra så länge herrå =)

/Silvia


äppelpaj!

heej alla just nu sitter jag här i köket och bakar äppel paj, asså det är så himmla gott slänger kanske in en bild när den är färdig ha d bra så länge! herrå! <3 :)

/Silvia


sötisen idag!

heej alla vad ska ni hitta på idag? Själv så vet jag inte vad jag ska göra, kanske så åker vi hem till min sööta kusin idag men aja ha de jättebra så länge, herrå! =)

/Silvia :) 

idag!

hej! Just nu sitter jag bara och kollar på tv och ska snart läsa på min bok men ska bara slänga in ett snabbt inlägg.

Idag vaknade jag sen åt jag frukost sen så skulle vi åka till bio men det blev inget av det tyvärr, men istället åkte vi till skopunkten för att köpa några skor för att jag behöver några. Asså det är så himmla svårt för mig att välja några skor men till sist så hittade jag det blev uggs, tror att de heter så hehe :)

/Silvia


en bild på dem hehe =)


godmorgon

Godmorgon just nu sitter jag och äter frukost men snart ska vi kanske åka någonstans, kanske kolla på avatar i 3D altså jag har redan sett den men det var utan 3D aa juste gårdagen ägde! Det var feet kuligt jag dansade hade kul med mina underbara vänner.

/Silvia herrå


feeest!

Eee så himmla trött efter en lång dag med festande i skolan. Altså vi hade alla hjärtans dags fest idag det var suuper duuper kuul vi dansade heeela tiden men vi gick också runt lite då och då. Kom hem för ungefär en timma sen men mina fötter är bombade men aja ska gå och lägga mig nu god natt på er =)

har tyvärr inga bilder från festen för att jag glömde kameran hemma =(


/Silvia

onsdag today!

hee! nu ska jag börja plugga, har prov på engelska asså det är fett läskigt! Men först så ska jag berätta om min dag.

Idag så började dagen med svenska sen engelska och sista lektionen var klasstid, vi pratade om klassresa och hur vi kan samla pengar och efter var det lunch, äcklig fisk som vanligt på onsdagar men aja sen hade vi hemkunskap för första gången och det var skiit kul. Vi bakade semlor, något jag inte är så försjust i men efter att vi hade bakat klart dom så smakade jag och tyckte att dom var suuupergodaaa trodde inte det från början heheh =)

har ingen bild tyvärr på min för att det blev förstörd och skiit ful!

//Silvia

fettisdagen!

heeej idag är det fettisdagen, har ni ätit semlor?  Själv har jag inte ätit någon, altså jag gillar inte men man blir juh åndå sugen nu när det är fettisdagen =)

(tur att du gillar semlor semlan <3)

herrå

//Silvia

plugg plugg plugg!

chaaa alla bloggläsare just nu sitter jag bara och kollar på tv och har just läst alla mina vänners bloggar =) de ee fett bra! Men jag tror att min kusin kommer med sin lilla prinsessa Annabelle altså jag älskaaar henne, världens sööötaste unge men aja ska börja plugga, vi ska ha prov på nästan allt den här veckan och nästa vecka =(

skriver ett inlägg lite senare herrå! =D

// Silvia



vet att de ee dålig rubrik men hitta inget annan =)


plugg!

hejsan! nu ska jag plugga men slänger ändå in ett snabbt inlägg.

idag var det en ganska kort dag faktist vi slutade vid 2 men första lektionen var matte i 2 och en halv timme efter var det spanska och då fick vi glosor i läxa som jag ska träna på nu snart och sista lektionen var idrott det var kul vi körde innebandy och det var kul för första gången men altså det brukar ju vara kul men inte när vi kör innebandy =) men skriver ett inlägg lite senare herrå =)

/Silvia

Happy valetine's day!

heeej alla kom precis från mina kusiner, vi var bjudna hemma hos min moster på middag och myyckt gott fika, det var suupergott. Det var en hjärt-tårta och blåbärs paj, muuums!

Som jag skrev tidigare så hade vi firat alla hjärtans dag i förväg men då köpte vi allt det där till min mamma men idag köpte vi lite annat till min pappa =) men tyvärr så glömde jag ta en bild men aja ha en jättebra dag med era bästa och kära <3 herrå!

/Silvia


the day!

heeej alla just nu sitter jag här med familjen och hare lite mys pysigt hehehhe =) Och snart ska vi lägga fram lite gooooda saker som taco chips och dippar, jalapenos muuums!!

Glömde att skriva att jag var på mina kusiners födelsedag, altså de är tvillingar så de har festen tillsammans hehhe. Det var kuul förutom att deras jobbiga kommpisar skrek hela tiden altså de var sååå himmla jobbiga men annars så var det suuuperroliigt altså de fyllde 11 år båda två GRATTIS SÖTNOSAR!

herrå /Silvia


godmorgon! :)

godmorgon allihopa just nu sitter jag och äter frukost och ska lägga in ett litet inlägg. Igår firade vi alla hjärtans dag i förväg hehe =) och kollade på let's dance, vill att mattias vinner =) Snart altså kanske om 2 timmar ska vi till mcdonald's  för ansiktsmålning altså för mina två yngre syskon men skriver ett inlägg senare kanske herrå =)

bjuder en bild på hur mysigt vi hade det igår :)



/Silvia




dagen

heej alla just nu sitter jag på min säng och ska bara slänga in ett inlägg =)

Idag började dagen med ett läxförhör, hoppas det gick bra för mig sen hade vi bild efter det hade vi matte/EA i bara ungefär 45 minuter efter det hade vi lunch det var stroganoff med ris och sista lektionen var också matte/EA.
Sen var det idrottsval och jag har dans fett kul! idag på dansen dansade vi inte dansen vi tränar på utan först gjorde vi egna danser och blev indelade i gupper och jag var med Jennifer,Berta,Emmy,Nicole,Josefin, fett bra grupp =) men orkar inte skriva mer altså vi gjorde mer på dansen =)

/Silvia godnatt

hatarr rubriker!

heeej alla ska snart gå upp och krypa in i min varma säng men först ska jag borsta tänderna. Skulle egentligen gå upp för 45 minuter sen men så blev det inte. Imorron börjar vi klockan 8.15, direkt ska vi ha läxförhöret jag tränade på sen ska vi har bild tror jag matte/EA sen lunch och matte/EA och sist  det roligaste dans. Det är fett kuul. Är jätteglad att jag fick det =D men nu ska jag gå och lägga mig godnatt! =)

/Silvia

.

Heej alla blogg läsare just nu sitter jag och bara och kollar på olika bloggar på datorn och kollar på tv samtidigt =) ska jag börja plugga in för svenska läxförhöret, altså det jag ska träna behöver inte så mycket tid men ska ändå sitta och träna i ungefär 1 timme. Ska kanske skriva ett inlägg sen efter att jag har pluggat färdigt men ha d bra så länge :)

herrå

/Silvia


bjuder på en bild :)




...

Heej alla snart ska jag ut och möta Emmy (min kommpis) i bussen, altså vi tar bussen tillsammans nästan varje torsdag för det är på torsdagar vi har sovmorgon men skriver kanske ett inlägg när jag kommer hem från skolan herrå =)

/Silviia

godmorgon!

godmorgon på er alla just nu sitter jag framför datorn och kollar på tv altså nyheter. Snart ska jag äta frukost och fixa mitt hår. Altså jag börjar klockan 10.50 vi har sovmorgon fett skönt förutom att jag lämnar mina små syskon till skolan men aja så ee det ha d bra så länge.

herrå =)


plugg!

heeej alla just nu sitter jag i köket och äter vofflor med glass , supergott. Men snart ska jag börja plugga svenska men jag förstår ingenting för att jag missade genomgången igår för att jag var sjuk. Asså man är sjuk bara en gång om året och man missar mycket, så jobbigt men aja så ee det men ska försöka fråga någon av lärarna imorron.

Jag kanske skriver ett inlägg senare herrå =)

/Silvia


.....

glömde slänga in någon bild på mig men ska gå och lägga mig nu godnatt =)

/Silvia



bilder

heeej alla som jag skrev igår så skulle jag slänga in några bilder idag =D

de är flummiga, roliga, fina =)




johannas sööta sockor =)


Alla hjärtans dag!

Heej alla snart är du ju alla hjärtans dag vad ska ni göra/köpa?

Jag ska köpa gelehjärtan, blommor och choklad ask =)



rooligtt!!

heeeej alla glada idag var det ju Romme, det var skiiit kuul, ville inte åka därifrån och i bussen tog jag och Daniella (min kompis) massor med bilder som jag ska slänga in imorron =)

Just nu när jag är hemma har jag oonnnttt in  hela kroppen vet inte om jag kan gå upp imorron till skolan eller vara hemma för att det gör verkligen ont i hela kroppen men mest dör vid smal benen , där pjexorna satt =(

Men ska gå och lägga mig nu , är skit trött god natt


/Silvia

.............=)

heeej alla just nu sitter jag med min kusin och min lilla syster här vid datan, tänkte lägga in några bilder från igår =)





jag kanske skriver ett inlägg innan jag sover, kanske =) herrå


/Silvia

Skolan/Rooomme! =)

heeej alla glada kom precis hem från skolan, det var kul först hade vi svenska läxförhör efter det hade vi bild sen hade vi eget arbete, matte och sist hade vi dans, skit kul! =)


På måndag ska vi åka skidor i Romme, det kommer bli så kul. Det blir första gången för mig och många andra i klassen. Jag kommer ramla minst 1000 gånger. Vi ska åka 7:1 och 7:2 och bussen ska kanske vara en dubbeldäckare, bussresan kommer vara ungefär 3 timmar lång hoppas jag inte spyr, altså brukar inte göra det men man vet inte vi åker ju klockan 6 på morgonen =)

herrå

/Silvia

.....

Bilder från festen har jag inte för jag glömde kameran hemma:/, får se om de andra på festen hade några. Får berätta mer imorgon.

bjuder på två bilder:)

/silvia

                                           Sandi o Christina
                             

                    Sandi spelar inte fjortis, sträckte bara på ryggen medan kikki tog bild;)
                                  


RSS 2.0