...

halluuu :),

Jag har det härligt just nu. Sitter hemma och dricker te och tar det bara lungt. Kom hem för en stund sen. Jag, silvia och Christina var ute och åkte pulka. Vi hade väldigt kul tillsammans, men jag frös ihjäl och hade nästan ingen känsel på tårna då vi var på väg hem. Det är skönt och kul på vintern men jag saknar redan värmen för man kan göra mycket mycket mer. Det är bara o vänta 5 månader till sommaren.


GOD JUL!

Hej på er:),

Igår var vi upptagna hela dagen och ingen av oss hann blogga. Vi vaknade, klädde på oss och åkte med mamma till stan för att köpa julklappar. När vi kom hem så började vi fixa oss till festen som hölls hos moster. Vi hade såklart jättekul med släkten, maten var god. Alla fick öppna sina presenter där och morbror som klädde ut sig till en tomte delade ut alla presenter som fanns under julgranen. Jag (sandi) fick en kamera. silvia fick en mobil och så fick vi båda söta tofflor av mamma och pappa. Vi åkte hem vid 2 tiden och var helt slut. Idag har det inte hänt så mycket. Vi har städat huset lite grann och fastnad framför tv:n resten av dan.

Här kommer bilder som jag tog igår:)


/sandi 




 










 


.......

Igår var det sista dagen i skolan och nu har jag entligen lov, jätteskönt o få sova hur länge man vill under 3 veckor ungefär. Idag har jag bara suttit hemma framför tv:en och framför datan. Jag hittade några bilder som ni ser här. De är både gammla o nya. Jag vaknade sent idag men är fortfarande trött o har inte lust o göra något, vet inte om det är vädret men känner mig väldigt trött. Jag har inte ätit lösgodis på jättelänge så jag ska kanske dra ner till kiosken om en liten stund och köpa godis och kanske något mer. Senare under dagen vet jag inte vad vi ska hitta på. Vill titta på någon skräck men har inget nytt hemma. Får se om mina kusiner tar med sig någon film när de kommer snart.  

/ sandi




                               Pappa, mamma & jag
 


                                          silvia


                                     Christina



Film......

heej allihopa,just nu sitter jag med familjen och kollar på film och dricker glögg,vi kollar på en film som heter Blackbook,hoppas att den är bra. Vill egentligen kolla på en skräckfilm men har ingen,vi får hyra en istället. Senare på kvällen ska vi kanske kolla på en till film som vi har här hemma.



vad ska ni hitta på ikväll?

Mvh/Silvi

Kanelbullar



Äntligen har vi bakat färdigt, bullarna blev jättesmaskiga! Bilder kommer här:). Vi gjorde ett misstag när vi stoppade in första plåten med bullar. Vi glömde pensla bullarna med ägg och strö över strösocker, men som tur så la vi märke till de då de var i ungnen i 2 min, med andra ord bullarna överlevde. Vi hade jättekul, men köket blev katastrof och det var inte så kul att städa efteråt vill jag säga.


/sandi  


  

......

hejsan,

Idag hade jag en onödig skoldag. Hade matte och fick titta på film under lektionen medicinsk grundkurs. Imorgon gör vi inte så mycket för då slutar vi, jippi! på vägen hem från skolan var jag utsvullten:/. Det första jag gjorde när jag kom hem var såklart att äta,hehe. Sen satt jag och vek massa kläder medans jag kolla på tv. Nu sitter jag o bloggar, väntar på silvi medan hon diskar för vi ska baka kanelbullar tillsammans som jag skrev tidigare. Jag hoppas att de blir fina, mjuka och ätbara. Vi kommer börja baka snart och det kommer kanske dröja 2 timmar tills vi blir klara. När vi är klara med bullarna ska vi kolla på någon film med mamma då mina två yngre syskon sover. Bilder på bullarna kommer ni få se idag om jag orkar lägga upp då. Imorgon ska jag leta i vår gamla dator och se om jag hittar bilder som jag kan lägga upp=)



/sandi    

Myser......

heeej allihopa,just nu sitter jag med mamma och syrran (sandi),dricker te och äter goda saker. Vi  tände fjärde advents ljuset och har det jättemysigt. Snart ska jag baka kolaknäck och kanske choklad kola,ska bli så gott. Allt som jag ska baka ska bli till julen.



                                                     Har ni någon tips på något annat som jag också kan baka?



MVH/silvia

mmmmmm......


........

Idag har jag och silvia suttit hemma hela dagen och städat hela huset. Efter att vi städat var vi helt slut och bestämde oss för att baka eftersom det var länge sen vi gjorde det. Vi letade runt i nätet och hittade två recept som vi ville prova. Cornflakes godis och ischoklad. Resultaten blev lyckad. Det var så goda att man inte kunde sluta äta, hehe. Det var kul att prova på något nytt, men nästa vecka har vi kommit överens om att baka kanelbullar. Om en liten stund kommer jag sätta några bilder på det vi gjort:) 




/sandi o silvia


.........

Hejsan allihopa!

Igår orkade jag inte blogga pågrund av att jag var jättetrött. Bussarna var inställda då jag hade slutat och skulle hem. Jag fick vänta 2 timmar med en kompis ute i kylan och det var inte kul för jag frös ihjäl och var jättehungrig. Pappa jobbade så vi var tvugna att vänta så länge. När jag var hemma åt jag något supergott som mamma hade lagat. Sen satt jag i vardagsrummet för att titta på tv och somnade plötsligt på soffan i ungefär en timma. Idag har jag inte gjort så mycket men var ändå trött efter en lång dag i skolan. Just nu sitter jag hemma med min kusin o moster och har det mysigt med kopp te. 

                                                               Jag, Sandi                                                            



Silvia



/sandi


Idag

heeej, idag har jag bara varit i skolan, har inte gjort så mycket. Vi hade pysseldag och lotteri,det blev prisutdelning, man kunde vinna Haribo godispåse och biljetter till bio på 150 kronor. Jag skulle nästan vinna, hade nr 81 men personen som vann hade nr 80, OTUR.


mvh/Silvia

............................

hejsan, detta är första gången jag skriver ett inlägg. Min kära kusin fixade den åt mig och syrran (silvia) idag. Jag fattar nästan ingenting, kommer behöva mkt hjälp för att fixa den bloggen. Under min fritid så brukar jag sitta och läsa bloggar i minst två timmar men jag har aldrig tänkt på att gör en egen. Jag hoppas att det jag och syrran skriver lockar till sig många bloggläsare för det skulle bli jättekul om ni skulle tycka att bloggen va intressant:). Längre fram ska jag försöka lära mig mer om hur detta funkar och jag hoppas att det går bra såklart;)



puss/sandi

hej

hej på dig§!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0