Mmm...

hejjsan allihop idag har dagen varit roolig förutom att jag var skiit trött på morgonen. men aja slutade för ungefär en timma sen. Och efter det så gick jag till kiosken och köpte glass så nu ska jag sitta och njuta av den, det blev en ben & jerry's, så himmla gott det är!! <3

/Silvia
hahha dålig bild =)


...

en bild på mig, de var länge sen jag jag satte in någon bild :D



/Silvia

eart hour =)

hejsan alla idag har jag inte gjort så mycket, bara varit och handlat goooda saker som vi ska äta lite senare efter maten med familjen eller klockan 20.30 när vi ska släcka allt el här hemma, och juste kan inte sätta in några bilder nu för att alla bilder ee på den andra datan som är upptagen just nu men skriver ett inlägg kanske lite senare under dagen, så ni får ha d bra så länge herrå <3

/Silvia

onsdag/torsdag :D

Asså det är redan trosdag och det känns absolut inte som det :) Idag började vi klockan 10.50 och det var suuper skönt att sooova, vaknade vid 9 tiden, och bara 2 lektioner fett sköönt.

Aja skrev inget igår så skriver nu =) Först började dagen typ med spanska eller engelska kommer inte, och dagen fortfarande med andra lektioner och vi slutade klockan 11.20 och jag och dani åkte till mc'donalds och åt vi mat som tjockisar och till sist åt vi glass och milk shake och efter att vi gick ut för att ta bussen men vi ändrade oss och gick tillbaka och åt en hamburgare till hahaha äkta tjockisar!! :D

skriver ett ilägg imorgon ha d bra så länga herrå

/Silvi


cfipiunbvr =)

heejjsaan alla förlåt att jag inte har bloggat länge eller jättelänge, men jag har inte gjort så mycket bara varit i skolan och hemma så det ee onödigt att jag skriver om samma sak hela tiden.  Men nu ska jag försöka blogga lite mer =D

Men igår var jag på stan för att köpa skor, hittade inga först men till sist blev det ett par vita convers, älskar dem men problemet är att de kommer bli smutsiga snabbt för att de just är vita. Men efter det så köpte vi lite andra grejer sånt. Men till sist åt vi på mc donalds =)


skriver ett inlägg kanske idag eller imorrgon herrå =D

/Silvi <3

sorry.....

sorry att jag inte har bloggar sen i lördags, men har haft mycket plugg och sånt :) Men aja idag var det onsdaag och det var en kulig dag hehehe :) Men först började lektionen men biologi sen engelska och vi hade glosförhör, och senare klasstid. Efter lunch hade vi hemunskap, vi fick baka typ några kakor, och de var verkligen skiiiit goda men bara lite för sockriga :) Men aja skriver kanske ett inlägg senare om jag har något att skriva, herrå!

/Silvia


........

hejsan! kollade just klart på melodifestivalen och anna bergendal vann, asså det var inte hon jag egentligen röstade på men blev ändå glad men nu ska jag kolla på när de pratar med henne så heheheh, herrå :D :D justee jag mobil bloggar fortfarande för att var data är förstord :( /Silvia

melodifestivalen!

hejsan alla bloggläsare! Just nu så kollade vi på melodifestivalen och jag blev överlycklig eftersom salem al fkir fich meest poäng men jag blev arg för att eric saade inte fick så mycket men aja ska fortsätta att kolla vidare och äta godis och goooda saker om finn på bordet, hehehhe :D herrå /Silvia :)

mobil bloggar!

heejsan alla just nu sitter jag bara och ska snart börja ta på mig för att vi ska till Ike och handla och sånt sen efter det ska vi till mc donalds och äta, :D Vet att det var ett onödigt inläu men ville bara prova hur det var att mobil blogga hehhe men aja skrivet kanske ett inlägg senare. Ni får ha de jättebra så länge herrå/ pusar /Silvia :)

skooolan <3

hejsan!! Idag började dagen med spanska prov och det gick ganska bra :) Men egentligen började vi 10.50 men jag åkte till skoan tidigare för provet. Aja sen efter provet så var det typ 2 timmar tills vi skulle börja engelskan så dani messade mig och sa att hon skulle till biblan och lämna böcker så jag mötte henne där med Emmy sen åkte vi till skolan =)  Sen efter skolan var det lunch och efter lunch och sen hade vi SO i typ 2 timmar och det var kul. Och efter det så slutade vi och då såg jag 7:2 schema hahah fett synd de får börja klockan 08.05 på torsdagar hhaah =D


Aaa juste daniellas kommpis Jennifer var och hälsade på idag på skolan, hahah fett kul fast att jag inte var med och sånt heheh <3 =)

skriver kanske ett inlägg senare :D ha d bra så länge, herrå!!

någonting.....=)

Heejjjj alla. Idag var skolan okej, vi hade en vikarie som hette Lars eller Lasse hahah han stod och berättade om sitt liv och sånt hhhaahaha. Men han var snäll han lät oss sitta var vi ville och sånt ahhahaha, fett kul. Men sista "lektionen" var idrott och det var fett kuul, vi hade basket och det gick inte bra för oss vi förlora med typ 14-24 hhehehe men det var kuul :)

Igår köpte min mamma nivea  ansiktsmask som jag ville prova altså det blev ingen stor skillnad men ville ändå prova =)

veet, den ee skiit fuul!


dagen!

hejsan! Just nu sitter jag och äter vofflor som jag själv har bakat, duktiga jag hihi =) Men de blev jättegoda med glass hehheh. Men aja senare under dagen ska jag kanske plugga lite för att på tisdag har jag glosförhör och sen på torsdag har jag spanska prov, fett läskigt men jag hoppas det går bra =)

En bild :)


tillbaka!

hejsan, vi kom hem för ungefär 2 timmar sen och Sandi blev as brun, men min kusin blev svart hehe jag skojja men hon blev jättemörk båda såg ut som de hade laggt brunkräm eller något. Men nu ska sandi plugga lite och jag me sen blir det middag =)  Asså kan inte fatta att det bara är imorgon sen skola, det har gått för snabbt! =(

Men aja skriverkanske ett inlägg senare under kvällen herrå! <3


sydpoolen

hejsan! Igår kunde varken jag eller sandi blogga för att vi var på sydpoolen, vi var där hela familjen och Tamars familj det var fett roooligt och vi hade med oss kameran men vi glömde att ta några bilder men vi tog några efter att vi hade tagit på oss kläderna och sånt =) Just nu ska jag med sandi och min kusin och sola herråå, skriver ett inlägg senare ha d bra så länge <3

Bjuder på en bild =)








03 Mars

hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket bara städat mitt rum och ätit och sånt =) Imorgon vet jag inte vad vi ska göra kanske åka och kolla på Farsan asså det ee inte bestämd heeh =) Men på fredag blir det Sydpoolen men familjen och tamars tror jag, hehe kommer bli så kuul har inte varit där på länge hihhi :) Nu ska vi kolla på film med familjen, men skriver ett inlägg imorgon herrå =)

kram/ Silvia


.

hallu<3

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har varit hos söta morfar och åkte senare jag ner på stan igen. Just nu sitter jag och kollar på film. Imorgon har jag inte planerat o göra något.  Om jag inte ska ut någonstans tror jag ska sitta och plugga. Ni tänker säkert, vem fan pluggar under lovet ? Jag är tvungen att göra det för det är 3 prov som väntar veckan efter lovet:(. Det är så sjukt att man inte ens kan sluta tänka på skolan när man är ledig.

puss/ Sandi
 


.....

hejsan!<3

Silvia skällde ut mig idag bara för att hon får blogga jätteofta nuförtiden. Jag har haft mycket plugg på den senaste tiden och har inte haft lust för att blogga. Jag ska försöka vara aktiv med bloggandet som förut. 
  Idag var jag på stan med Gabriella och Chammi. Det var jättesvårt att hitta kläder i min storlek och smak, men tillsist hittade jag två snygga tröjor och korallfärgad nagellack. Det har annars inte hänt så mycket förutom att jag var nära på att rammla på vägen hem från stan tack vare slasken:/.
  Nu ska jag sitta och läsa nyheter och om en stund måla naglarna.

puss/Sandi





  

RSS 2.0