bilder <3

modellen= Annabelle. SÅÅÅ jäklaa sööt!
suddig bild, men den duger ;)
och till sist en bild på mig, fett ful men bjuuder only för errrr  :))
ska lägge mig nu, god natt<3

om pussgurkan och lite annat ;)

Hejsan heppsan! i förrigår kom Annabelle för att sova över. Vi hade det ju såklart kul, lite modevisning och så, lika kul som alltid. Nästa dag på morgonen vaknde hon vid 06.00- tiden, så då var man också tvungen att vakna och leka med henne, men det var ändå hur kul som helst. Idag har vi typ inte gjort något, bara varit och handlat lite. Ska snart beställe lite saker från ginatricot.se Har some bilder men visar de snart, bye! :))

lite om the school..

Hejsaan! Dangen i skolan idag gick sådär när det gäller om när vi pratade om betygen. Vi ska få våra betyg på ett annat sätt typ, lite konstigt men också bra på ngt sätt ;))) bordplaseringen var bra för min del, fick sitta med Daniii M, Jesper och fredik H. Och maten var faktiskt lite sådär, inte goodaste, men får se imorn när vi äter på Queens burger :)) Ska lägga mig nu, elr snart. God natttt! <3
Har en bild från tjejmiddagen, asså syns inte, men lägger ändå ut den ;)))
jag ee typ bakom Katrins huvud :))

skola imorn, menade jag! ;)

(skrev fel rubrik på förra inlägget)

sola imorn..

Heejsan hoppsan allihopa! Imorn börjar allvaret, vi ska börja med betyg och allt det där. Men hoppas det går bra! :))
Imorgon blir det nästan första dagen för mig i skolan, gick typ inte förra av en anledning och så.
Börjar 8.45 men vet ej när jag slutar. Tror jag ska lägga mig nu, god natt <3 :))

tjejmiddag hos katrin!

Hej! Igår kväll elr vid 20 tiden gick vi hem till Lucia för att sova över tills idag för att ha lite myysigt :))
OcH vaknade vi och så och lekte med annabelle tills vi vart helt slut, sen åt vi taqcor, lika gott som allltiid!!
Hon skulle sova över hos oss idag, men det blev tyvärr inte så :((
Vid 18 tiden idag så hade jag tjemiddag hos katrin, vi hade det jättetrevligt hos henne. Vi var typ 11 personer i think, men vi var typ jag, Tamar, Ida, Elin, Jenny, Julia och Julia som var lite för skrattfull, Nimo, Kajsa tror jag en hette :))
Hon fick fiina presenter av alla :))
GRATTIS TILL HENNE!! :DD
(Har tyvärr inga bilder, men ni ser några på facebook om nån av oss lagt in några (;)
Herrå!!

pizza klar

Pizzan vart klar för en liten stund sen, det blev 3 pizzor. De blev skiit goooda. Vet inte vad det var för sorts pizza, me det var iallafall köttfärs med svamp, paprika och tomatsås såklart :pp
Har en bild..
sugna elr inte? =)

pizza!

Hejsana!! Just nu ska vi typ baka pizza, ni får se hur den blev lite senare :))
Hejdå så länge!

Godmorgon!

Har just vaknat av en skiiit läskig mardröm, asså shiit, jag som ville sova lite till. Men aja, idag vet jag inte vad som händer, vill åka ner till skärholmen, men tror inte att vi kommer göra det. Ska äta nu och kolla vidare på Anne i grönkulle, ng mer som kollar på den? :)
hejdå!

tillbaka!

Heeejsan, alltså kom för typ 2 timmar sen. Var och promenera bara lite med några och sånt. Och efter det var jag hemma hos kusiner en liten stund och efter kom jag hem och bara var ute lite och inne :))
Igår var söööööööööötaste, lilla Annabelle här, en hel dag, det var riktigt kul!!! Hon kommer göra det fler gånger, och sova också :DD Rim och jisela har också varit här nu några gåner, vi har typ bakat och kollat på film och sån, lite kulkul (y) På lördag är det tjejmiddag hos söta Katrin, så det blir ju kul :)) GRATTIS TILL HENNE!! <33
Ska dra nu och äta, herrå! :)

promenera..

nu, skriver mer sen. Herrå! :d

årets största stjärnfall..

..kommer typ ikväll elr ngt. Ska ni kolla? Jag ska typ göra det, hoppas vi ser något :)))
just nu sitter jag i min säng och kollar på olika hemsidor på internet :dd. Juuuuste, vi fiick kanaler idaaagg, asså ee överlycklig, vi har inte haft det på nästan ett år, höll på å ruttna tills vi fick dom! :)) De var typ ngt fel så vi kunde inte få de, men nu fick vi de :DD Aja, ska nog lägga mig nu, ee as trött. God natt!! <33
( Asså bilden är suddig för att jag tog bilden från datorns kamera )

school about 11 days!

Hejsan hoppsan allihopa. Det var ett tag sen jag blogga, men har bara inte orkat.. Idag har jag inte gjort nåt, vi åkte bara till siba och köpte ngt. Senare under dagen skulle moster hit men det blev inte, hon kommer en annan dag istället ;))
Förrigår var daniella här, vi gick typ runt i hovsjö, senare gick vi typ in elr i trädgården och åt goodis och chips sen åkte hon hem vid 22 tror jag det var :)) och juuste när vi promenerade hände en roolig sak, tycker jag iaf. Vi gick typ förbi en kvinna som hade en stoor hund och kopplet till hunden hade hon under foten så när vi gick förbi morrade hunden på oss och vill attackera typ så vi blev ju lite rädda och gick snabbt, sen sa kvinnan: Så går det när man går förbi en hund, sen sa vi: Vad fuuul, sen sa hon: Er rumpa ee fuuuul!!  Asså offta man säger såå, ahha asså heöt sjuk!:)))

juuste, de ee skola om 11 dagar, ee fett nevös för betygen :(( Men hoppas att det går bra!! :))

nu ska jag kolla på bloggar, herrå!! <3

RSS 2.0